Eğitim İş: En ahlaklı siyasetçi Deniz Baykal'dır

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 12 Mayıs 2010 11:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eğitim İş Sendikası Başkanı Yüksel Adıbelli, kaset komplosunun, Deniz Baykal'ın Cumhuriyet'e sahip çıkma cesareti ve kararlılığına verdikleri değeri ortadan kaldırmayacağını açıkladı.

Siyasetçinin değerini belirleyen en esaslı unsurun siyasi ahlâk olduğunu belirten sendika yönetimi "Bizler için ?özel yaşam alanları?, siyasetçilerin ahlaki anlamda sorgulanacağı platformlar değildir. Siyasetçinin değerini belirleyen en esaslı unsur siyasi ahlâkıdır." dedi.

Eğitim İş açıklamasında; "İktidar gücünün kişisel servet sağlamaya yönelik kullanılmaması için mücadele veriyorsa, Halkın kuşaklar boyunca dişinden tırnağından artırdığı varlıklarını yağmacılara peşkeş çekilmesini içine sindiremiyorsa, Aydınlanma devrimimize ve kazanımlarına sahip çıkıyorsa, Emperyalizmin ülkenin bölünmesine ve kardeşin kardeşi kıyacağı bir kutuplaşmaya engel olabilmek için çırpınıyorsa, Başta Büyük Önderimiz ve silah arkadaşları olmak üzere, bağımsızlık onurumuzu koruyanlara ve aydınlanma devrimlerimizi yaratanlara sahip çıkıyor ve O'nlara dil uzatanlara taviz vermiyorsa, en ahlâklı siyasetçidir." denildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber