Liseliler araçla yarıştı: 4'ü ağır 8 yaralı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Mayıs 2010 14:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ankara'da Yozgat Bulvarı'nda içinde lise öğrencilerinin de bulunduğu ve yarıştıkları iddia edilen iki otomobil yaklaşık 10 metrelik istinat duvarından düştü. Kazada 4'ü ağır 8 kişi yaralandı.

Yozgat Bulvarı'nda içinde lise öğrencilerinin de bulunduğu ve yarıştıkları iddia edilen iki otomobil, yaklaşık 10 metrelik istinat duvarından düştü. Kazada 4'ü ağır 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Etlik Yozgat Bulvarı'nda, içinde 4'er gencin bulunduğu 06 NE 201 ve 06 KG 150 plakalı otomobiller, iddiaya göre, şehir merkezi yönünde seyir halindeyken aşırı hız yaptı.

Sürücülerinin yarıştığı öne sürülen araçlar, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu Ovacık mevkisinde yaklaşık 10 metrelik istinat duvarından yol kenarındaki boş tarlaya düştü.

Hurdaya dönen araçlardan gençler çevredeki vatandaşlar ve olay yerine gelen polisler tarafından çıkartılarak çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kazada Furkan Yılmaz, Ozan Yördem, Fuat Sevinç ve Berki Yılmaz'ın 06 KG 150 plakalı otomobilde olduğu, soyadı öğrenilemeyen Berkant ile Coşkun Ar ve kimliği öğrenilemeyen iki gencin ise diğer araçta bulundukları belirtildi.

Aralarında lise öğrencilerinin de bulunduğu yaralılardan 4'ünün sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazayla ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber