Bahçeli: Cenazede slogan atmayın

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2010 08:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti teşkilatlarını uyararak, kanlı terörün MHP ve kadrolarını hedef alma ihtimalinin arttığını kaydetti

Bahçeli, teşkilatlardan, telefon mesajları, Facebook, twitter gibi internetteki sosyal paylaşım ağı aracığıyla yapılan eylem çağrılarına katılmamalarını da istedi. Çatışma ikliminin zirve noktasında olduğunu kaydeden Bahçeli, parti teşkilatını, sorunların çözüm yerinin sokak değil TBMM olduğu konusunda uyardı.

Bahçeli, dün MHP teşkilatlarına bir genelge göndererek terör saldırılarına karşı uyarıda bulundu. Terör saldırılarının ardından toplumda tepkilerin kontrolden çıkacağı tespiti yapan Bahçeli, bir kıvılcımın, kitlileleri birbirine düşürebileceğini, tehlikeli bir çatışma ikliminin zirve noktasında olduğunu belirtti.

İnternet'e dikkat

Bahçeli, ilk kez terör saldırılarının MHP'ye yönelebileceğini uyarısında da bulundu. Bahçeli, ?Kanlı terörün özellikle partimize ve partililerimize yönelik eylem ve tahriklerini artırarak, hedefine doğrudan siyasetimizi ve kadrolarımızı alması ihtimali artmıştır? dedi. MHP lideri Devlet Bahçeli, teşkilatlara şu talimatları verdi:

- Şehit cenazelerinde oluşabilecek taşkınlık, gerginlik ve manevi iklime aykırı davranışlardan uzak durulacak. Sağduyu ve sükunet mutlaka korunacak.

- Arkasında kimlerin olduğu meçhul, toplumun öfke ve hissiyatından beslenen, kontrol dışı gelişmiş ve partimizin düzenlemediği hiçbir toplantı ve gösteriye kimse katılmayacak.

- Türkiye'deki her sorunun yegane çözüm yeri TBMM'dir. Çareyi sokaklarda arayanlarla, fırsatı kardeşliğin bozulması olarak görünlerin tahriklerine karşı uyanık olunacak.

- Mobil telefon mesajları, internette sosyal paylaşım siteleri ve ağı, bilişim sistemlerinin haberleşme şekilleri ile ulaşılmış mesajlara riayet edilmeyecek veya bu teknolojik vasıtalar kullanılarak izin verilmemiş görüşme, haberleşme ve buluşmalar yapılmayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber