Suşehri'nde 8 yıl aradan sonra ehliyet sınavı yapıldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2010 14:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sivas'ın Suşehri ilçesinde 8 yıl öncesine kadar yapılan fakat bazı nedenlerden dolayı iptal edilen ' Motorlu Taşıt Sürücüsü Kursları Yazılı Sınavı' ilçede tekrar yapılmaya başlandı.

İlçede Kazım Ayan Anadolu Lisesi ve Kemalpaşa İlköğretim Okulu binalarında gerçekleştirilen sınava 300 kursiyer katıldı.

Sınav noktalarını gezen Suşehri Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güler, 8 yıl aradan sonra ilçede tekrar yapılmaya başlanan sınavla ilgili memnuniyetlerini dile getirdi. Müdür Güler duygularını şöyle ifade etti: "8 yıl önce ilçelerden kaldırılan 'Motorlu Taşıt Sürücü Kursları Yazılı Sınavı' büyük uğraşlar sonucu ilçemize tekrar kazandırıldı. Sürücü belgesini almak isteyen vatandaşlar ilçemizden Sivas'a gitmek zorunda kalıyordu. Vatandaşlarımızın ehliyet sınavının ilçemize tekrar alınmasından dolayı büyük bir rahatlık yaşadığının bilincindeyiz."

Vadideki diğer ilçeler olan Koyulhisar, Akıncılar ve Gölova ilçelerinden de bu sınava girecek adayların Suşehri'nde belirlenen okullarda sınava girdiğine dikkat çeken Müdür Güler, sınavın ilçeye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber