Siirt'te jandarma ve polis karakoluna saldırı: 3'ü polis, 5 yaralı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Temmuz 2010 23:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Siirt ili Pervari ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ve bir polis noktasına teröristler tarafından roket atıldı. Saldırıda 3 polis ve 1 asker yaralandı.. Bölgedeki operayosyona 3. Komando Tugay Komutanlığı da destek veriyor.

2 roket atılırken, bir polis yaralandı. Bölgede teröristlerle çatışma çıkarken çatışmalar halen devam ediyor. Çatışmalar esnasında ilçe etrafındaki ormanlık alanda yangın çıktı.

Yaralanan polislerden birinin durumunun ağır olduğu kaydedildi. Siirt merkezden Pervari'ye helikopterle sağlık ekipleri sevk edildi. Şiddetli çatışmalar devam ediyor.

PERVARİ'DE ROKETATARLI SALDIRI

AA - Siirt'in Pervari ilçesinde İlçe Emniyet Amirliği ve Komando Birliğine terör örgütü PKK mensuplarınca roketatarlı saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre 5 güvenlik görevlisi yaralandı.

Terör örgütü PKK mensuplarınca, 22.00 sıralarında Pervari İlçe Emniyet Amirliği ve Komando Bölüğüne roketatarlı saldırı düzenlendi.

Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi sonucu, çatışma çıktı. Açılan ilk ateşte 5 güvenlik görevlisinin yaralandığı belirtildi.

Yaralılar, Pervari Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. İlçede elektrikler kesilirken, yatsı namazına giden vatandaşların da camilerde mahsur kaldığı kaydedildi.

İlçede halen yer yer silah seslerinin geldiği bildirildi.

AA - İHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber