Başbakan'ın miting programı belli oldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2010 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Referandum sürecinde 36 ile gideceğini açıklayan Başbakan Tayip Erdoğan'ın programının ayrıntıları belli oldu.

Referandum gezisine Elazığ-Bingöl ile başlayacak olan Başbakan Erdoğan doğuda 5 ile daha gidecek. 3 Eylül'de Diyarbakır'a gidecek olan Erdoğan turunu Bursa ile tamamlayacak.

Başbakan Erdoğan AK Parti İl Başkanları toplantısında ''ilk mitingimizi 24 Temmuz tarihinde Bingöl ve Elazığ'da yapacağız. 24 Temmuz'dan 12 Eylül'e kadar bizzat şahsım 36 ile gidecek'' demişti. Ancak programının ayrıntılarını açıklamadı.

İL MİTİNGLERİNDE ÇİFTE PROGRAM

Edinilen bilgiye göre Başbakan Erdoğan Ramazan haricinde bir gün içinde iki ile gidecek. Ramazan'da ise gittiği illerde çifte program uygulayacak. Öğle saatlerinde miting yapacak olan Erdoğan aynı ilde akşam saatlerinde de iftar programlarına katılacak.

DOĞU'DA 5 İLE GİDECEK

Erdoğan Ramazan'ın ilk gününü Rize Güneysu'da geçirecek. İlk gezisini Elazığ ve Bingöl'e düzenleyecek Erdoğan doğu ve güneydoğu'da ayrıca Ağrı, Van ve Diyarbakır'a gidecek.

17 AY ARADAN SONRA DİYARBAKIR

En son 29 Mart seçimleri öncesi 21 Şubat'ta Diyarbakır'a giden Erdoğan 17 ay aradan sonra 3 Eylül'de Diyarbakır'da olacak.

SON MİTİNG BURSA'DA

Başbakan Erdoğan'ın 7 bölgede yapacağı mitinglerin sonuncusu Bursa'da gerçekleşecek.

Yaz aylarında referandum hareketliliği gündemin üst sıralarında olacak. Bunun yanı sıra Ağustos başında 4 günlük YAŞ toplantısı de önemli olacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber