4 aylık hamile öğretmen kazada öldü

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Temmuz 2010 15:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'ndeki kaplıcaya giden ailenin içinde bulunduğu otomobilin bir kamyonla çarpışması sonucu 4 aylık hamile Şifa Name Vuraler ile kayınvalidesi 64 yaşındaki Sevinç Vuraler öldü, sürücü Erdal Vuraler ise yaralandı.

Kaza dün saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Erzurum'dan Sandıklı kaplıcalarına eşi ve annesiyle tatile gelen Erdal Vuraler yönetimindeki otomobil, Afyonkarahisar- Antalya karayolu üzerindeki Kaplıca Kavşağı'nda aniden yola çıkan 48 yaşındaki Derviş Alan yönetimindeki kamyonla çarpıştı. Ardından her iki araç, yolun solunda bekleyen Nurettin Çakın yönetimindeki minibüse çarptı.

Üç aracın karıştığı kazada otomobil sürücüsü 27 yaşındaki Erdal Vuraler yaralanırken, otomobilde bulunan 4 aylık hamile eşi 26 yaşındaki Şifa Name Vuraler yaşamını yitirdi. Aynı otomobilde bulunan ve yaralı olarak Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürülen sürücü Vuraler'in annesi Sevinç Vuraler de hastanede öldü. Kazadan yara almadan kurtulan kamyon sürücüsü Derviş Alan polis tarafından gözaltına alındı.

Kazada yaralanan Erdal Vuraler'in Erzurum'da Aydın Doğan İlköğretim Okulu'nda beden eğitimi öğretmenliği yaptığı, ölen eşi Şifa Name Vuraler'in ise aynı okulda bilişim teknolojileri bölümü öğretmeni olduğu belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber