18 Ağustos 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2010 09:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sultanahmet Meydanı'nda '1001 Buluş Sergisi'nin açılış törenine katılacak. (13.30)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Pakistan'daki sel felaketiyle ilgili BM'de yapılacak toplantı için ABD'ye hareketinden önce, Atatürk Havalimanı'nda basın toplantısı düzenleyecek. (10.15)

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı'nın sorumluluğunda, Kamu İşveren Kurulu ile kamu görevlileri sendikaları arasında yürütülecek olan 2010 yılı toplu görüşmelerin ikinci turu gerçekleştirilecek. (11.00)

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Cemil Çiçek, Cepa Alışveriş Merkezi'nde 'Kurtarabilirsiniz' başlıklı uluslararası deprem sergisinin açılışını gerçekleştirecek. (17.30)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Batman ve Siirt illerine gidecek.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, birtakım gezi ve incelemeler için Burdur'a gelecek. Eroğlu, valilik ve belediye ziyaretlerinin ardından Çeltikçi ilçesinde, ardından Bucak'ta halka seslenecek. Eroğlu, Bucak'taki konuşmasının ardından ilçede iftar yemeğine katılacak. (14.00-15.30-16.30-19.00)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kuveyt Türk'ün vereceği iftar yemeğine katılacak. (19.30)

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Karabük'te çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunacak.

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İzmir'de çeşitli odalara ziyaretlerde bulunacak. Gönül, akşam, İzmir Valiliği tarafından Şehit Aileleri için düzenlenen iftar yemeğine katılacak. (20.15)

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Ardahan'da şehit jandarma er Burhan Kılıç'ın ailesini ziyaret edecek, çeşitli temaslarda bulunacak.

BOTAŞ'ta 'Bozova Bölümü Ham Petrol Hatları'nın Deplasesi Arazi-Etüd, Harita ve Kamulaştırma/Mühendislik Danışmanlık Hizmet Alımı İşi' ihalesi ile ilgili olarak ön yeterlilik teklifleri açılacak. (14.00)

Hukukçular Birliği Vakfı, 'Anayasa Değişikliğine Evet' otobüsü İzmir'de olacak. Konak Meydanı'nda basın açıklaması yapılacak. (18.00)

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, 19 kişinin ölümüyle sonuçlanan maden kazasıyla ilgili 3'ü tutuklu 7 kişi hakkında görülen davaya, Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (10.00)

Samsun'da bir araya gelen ve '1. Sınıf Demokrasi İçin Evet Platformu' kuran 100'e yakın sivil toplum kuruluşu, My House Otel'de basın toplantısı düzenleyecek. (12.00)

12 Eylül cuntası, Cumhuriyet Senatosu'nun TBMM'deki 20 yıllık arşivini yok etmiş.. Bir süre önce, TBMM'deki tüm dilekçeleri yok ettiği anlaşılan 12 Eylül askeri cuntasının çok daha büyük bir temizlik harekâtı yaptığı ortaya çıktı. Darbenin ardından Parlamentoya el koyan cunta yönetimi, Cumhuriyet Senatosu'na ait 1961-1980 yılları arasındaki tüm dosyaları imha ettiği anlaşıldı.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, basın toplantısı düzenleyecek. (13.00)

SPOR

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında oynayacağı Liverpool maçı için özel uçakla İngiltere'ye gidecek. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve futbolculardan İbrahim Yattara, bugün TSI ile saat 19.00'da Anfield Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyecek.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, statyumda basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

UEFA Avrupa Ligi play-off turu karşılaşması öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard basın toplantısı düzenleyecek. Sarı-kırmızılı ekip, ardından maçla ilgili son çalışmasını yapacak. (19.15-19.30)

UEFA Avrupa Ligi play-off turu karşılaşması öncesinde Galatasaray'ın rakibi Kaparty Lviv Teknik Direktörü Oleg Kononov basın toplantısı düzenleyecek. Konuk ekip, Galatasaray maçının son çalışmasını, maçın oynanacağı Ali Sami Yen Stadı'nda yapacak. (19.30-20.00)

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Yunanistan temsilcisi PAOK ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Yunanistan'a gidecek. (14.00)

Fenerbahçe Sportif Direktörü ve Teknik Sorumlusu Aykut Kocaman, Selanik'te maçın oynanacağı Toumba Stadı'nda basın toplantısı yapacak. Sarı-lacivertli ekip, ardından statta maçın son çalışmasını yapacak. (20.00-20.30)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber