TTNET'ten bilgisayar kampanyası

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2010 13:10, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

TTNET, başlattığı bilgisayar kampanyası ile Dell, Exper ve Samsung marka beş farklı bilgisayar modelini uygun ödeme koşullarıyla kullanıcılara sunduğunu duyurdu.

TTNET tarafından yapılan yazılı açıklamada, kampanya kapsamında 24 veya 36 ay seçenekleri ile 19,99 lira ile 58,99 lira arasında değişen taksitlerin TTNET ADSL faturalarına yansıtıldığı, ayrıca kampanya katılımcılarının peşin ödeme olmadan, kredi kartına ihtiyaç duymadan bilgisayar sahibi olma fırsatı bulduğu belirtildi.

Bilgisayarı ve internet erişimi olmayan tüketicilerin, kampanya dahilindeki bilgisayar modelleri arasından kendilerine en uygun alternatifi satın alarak internete ulaşabildikleri kaydedildi.

Kampanya kapsamında, bilgisayar çeşitlerinin her birinin TTNET ADSL, VDSL ve İşyerim internet paketleri ile satın alınabildiği bildirildi.

TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Onuk konuya ilişkin açıklamasında, TTNET olarak Türkiye'deki herkesin bilgisayar sahibi olmasını ve internet kullanımıyla diledikleri her bilgiye rahatça erişebilmelerini hedeflediklerini dile getirdi.

Onuk, şöyle devam etti:

''Düzenlediğimiz ilk bilgisayar kampanyası tüketicilerden büyük ilgi gördü. Bu kampanyamızla ise çok daha geniş kitlelere ulaşacağımızı düşünüyoruz. Çünkü müşterilerimize oldukça avantajlı seçenekler sunuyoruz. Özellikle internetle yeni tanışan ve düzenli internet kullanımına ihtiyacı olmayanlara yönelik olarak tasarladığımız 'Günlük İnternet Paketi' de bu amaca hizmet ediyor. Türkiye'de ilk kez günlük internet dönemini başlatan ve tüketicilere internete bağlandıkları kadar ödeme olanağı sunan Günlük İnternet Paketinde kısa süre önce bir kampanya başlattık. Böylece TTNET aboneleri yıl sonuna kadar aylık 1 TL ve bağlanılan gün için 2 lira ödeyerek 1 Mbps hızında ve günlük 500 MB kotalı internet erişimine sahip olabiliyorlar.''

GFK raporlarına göre TTNET'in Türkiye'de bilgisayar satışında tüm satış kanalları içerisinde yüzde 9,4; GSM ve sabit operatörleri kapsayan telekomünikasyon sektörü içerisinde yüzde 82 pazar payına sahip olduğuna işaret eden Onuk, ''Bu rakamlar gerçekleştirdiğimiz kampanyaların ulaştığı başarının en önemli göstergesi. Bilgisayar pazarında söz sahibiyiz ve düzenleyeceğimiz yeni, avantajlı kampanyalarla bu alanı daha da çok sahipleneceğiz'' ifadesini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber