2010 KPSS Lisans Branş Sıralamalarını Yayınlıyoruz

Dün, bazı memurlar.net üyeleri bizlere, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezinin (ÖSYM'nin) bazı kurumlara 2010 KPSS Lisans verilerinin dosyasını verdiğini, bildirdi. ÖSYM'nin verileri sunduğu sayfadan tüm bilgileri bugün alarak, düzenledik. ÖSYM sunmuş olduğu verilerde, branş bazında tüm sıralamalar bulunmaktadır. Memurlar.net olarak düzenlemiş olduğumuz verileri bir program aracılığı ile kendi serverlarımız üzerinden yayımlıyoruz. Devamı için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 22 Ağustos 2010 14:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÖSYM'nin sunmuş olduğu verilerde, tüm KPSS puanları yer almaktadır. Ancak memurlar.net olarak çok önemli gördüğümüz iki puan türündeki (P3 ve P10) sıralamaları yayınlayacağız.

Bilindiği üzere lisans mezunları için memur atamalarında KPSS3, öğretmen atamalarında KPSS10 puanı kullanılmaktadır.

Bölümünüzü, KPSS puan türünü ve puanınızı yazarak, http://www.memurlar.net/kpss/siralama.aspx adresinden, branşınızdaki sıralamaları görebilirsiniz. sorgulama sonucunda, puan, sıralamadaki yeri ve adayın hangi üniversiteden olduğu bilgisi gelecektir.


Memurlar.net'in Notu: KPSS iddiaları nedeniyle artık her olayda bir komplo düşünmeye başladık. Memurlar.net'in açıkladığı KPSS sıralamaları nedeniyle, bazı üyeler tarafından "ÖSYM bu kez, puanları çaldırdı" gibi görüşler ileri sürülmeye başlanmıştır. Oysaki, KPSS sıralamasına esas veriler ÖSYM tarafından http://bd.osym.gov.tr adresinden kurum/kurumsal şifresiyle kamu kurumları ve derneklerin kullanımına açılmış, memurlar.net de bu adresten verileri alarak bir program aracılığı ziyaretçilerine sunmuştur. Ziyaretçilere duyurulur.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber