Çocuğunun kavgasını ayıran polis memuru bıçaklandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ağustos 2010 09:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Buca İlçesi'nde, çocuğunun kavga ettiği parka giden polis memuru Türkoğlu Ö., tartışmaya başladığı bir kişi tarafından bıçakla yaralandı. Polis memuru hastanede tedavi altına alındı, zanlı baba ile oğul kıskıvrak yakalandı.

Olay, akşam saat 20.30 sıralarında 531 sokakta bulunan parkta meydana geldi. İzinli olduğu için evinde dinlenen Buca Asayiş Ekipler Amirliği'nde görevli polis memuru Türkoğlu Ö., Devlet Malzeme Ofisi Meslek Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi oğlu G.Ö.'nün (17), Buca Endüstri Meslek Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi O.B. (17) ile parkta kavga ettiğini öğrenip olay yerine gitti. Parka gelen polis memuru Türkoğlu Ö.'nün kavga eden iki genci ayırmaya çalıştığı sırada yaşanan arbedeyi gören bir mahalle sakini de kavgaya dahil oldu.

Taraflar arasındaki tartışma kavgaya dönüşünce, tartışmaya sonradan dahil olan kişinin oğlu, yanında getirdiği bıçakla polis memuru Türkoğlu Ö.'yü göğsünden ve bacağından yaraladı. Olaya karışan zanlı ve babası olaydan sonra kaçarak uzaklaşırken, polis memuru çağrılan ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı polis memurununu hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri kısa süre sonra yaralama olayına karışan baba Murat A. (38) ve oğul Ertan Kadir A.'yı (17) yakalayarak gözaltına aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber