Öğretmenler, okulu güzelleştirmek için işçi gibi çalışıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Eylül 2010 18:42, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Çorum'da bir okulun idareci ve öğretmenleri, görev yaptıkları okullarını güzelleştirmek için işçi gibi çalışıyor. Kendi paraları ile boya alan öğretmenler, okulu baştan aşağı boyuyor.

200 öğrencisi bulunan Seydim Beldesi İlköğretim Okulu öğretmenleri büyük bir fedakârlık örneği sergiliyor. Okulun Müdür Vekili Mahmut Okuş ile öğretmenler, 2010-2011 eğitim-öğretim dönemi öncesi bir araya gelerek okulda bakım ve onarım çalışması yapmaya karar verdi. Öğretmenler ilk olarak aralarında para toplayarak boya ve boya malzemesi aldı. Usta parası vermemek için de okulda işçi gibi çalışıyorlar. Sınıfları ve koridorları boyayan öğretmenler, okulların açılacağı 20 Eylül'e kadar öğrencilerine güzel bir ortam hazırlama çabasına girdi.

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Müdür Vekili Mahmut Okuş, idareci, öğretmen ve memurlar ile birlikte okulu güzelleştirmek için çalıştıklarını söyledi.

Okuş, "Elimizden geldiği kadarıyla okulumuzu boyuyoruz. Velilere yük olmamak için bu işi kendimiz yapmak istedik. Öğretmenlik fedakârlık demektir. Fedakârlık görmemiş bir insandan fedakârlık beklenemez. Okuldaki arkadaşlarımızın bu duyarlı çalışması, tüm meslektaşlarımıza, belde halkımıza ve öğrencilerimize güzel bir örnek oluşturdu." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber