Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü'nün tahliye talebi reddedildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Eylül 2010 16:49, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

'Nitelikli dolandırıcılık' iddiasıyla makamında tutuklanarak Erzurum H Tipi Cezaevi'ne konulan Erzurum Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak'ın avukatlarının tahliye talebi, bir üst mahkemece 'kuvvetli suç şüphesi' ve 'dosyadaki gizlilik soruşturması' nedeniyle reddedildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi'ndeki ihale yolsuzluğuna ismi karıştığı iddiası ile geçtiğimiz hafta içerisinde 'nitelikli dolandırıclık' suçundan çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nde tutuklanan Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak'ın tahliye talebi reddedildi.

Budak'ın avukatları Ercüment Şenol ile Uğur Kızılkaya, Sulh Ceza Mahkemesi ile 1'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde yaptıkları tutuklamaya itiraz dilekçesine ilgili mahkemeler tarafından 'kuvvetli suç şüphesi', 'dosyadaki gizlilik soruşturması', 'soruşturma sefasındaki delillerin karartılması' gerekçesiyle tahliye talebini reddetti. Avukat Ercüment Şenol, "Bir üst mahkemeye yeniden itirazda bulunarak müvekkilimin tahliyesini yeniden isteyeceğiz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber