CHP'li kadın kolları üyelerini döven Ak Partili çıkmadı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 09 Eylül 2010 07:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP Bahçelievler Kadın Kolları üyesi üç kadını, referandum çalışması yaparken Yenibosna'da dövdüğü iddia edilen Çetin Er, iddia edildiği gibi AK Partili çıkmadı.

NTV'de önceki akşam Oğuz Haksever'in sorularını yanıtlayan Başbakan Tayyip Erdoğan, konuyla ilgili şunları söyledi: ?Cumhuriyet Halk Partisi'nin yeni döneminde şöyle bir anlayışı var. Bir yerden bir haber geldiğinde onun üzerine hemen atlıyorlar. Bunu bir araştıralım, soruşturalım yok. Bugünkü olayla ilgili de hemen genel başkan üzerine atladı. Biz konuyu takip ettirdik ve bu eylemin içinde bulunan kişi tespit edildi. Kendisi ifadeye çağrıldı. Çetin Er, Düzce doğumlu. İfadesinde birçok şey var, hakaretler vesaire var. Ben onların üzerinde durmayayım ama ?Ben iddia edildiği gibi Adalet ve Kalkınma Partisi'nden değilim. 37 yaşındayım. Sadece bir kere cumhurbaşkanlığı referandumunda oy verdim. Babam rahmetli Bülent Ecevit'e, DSP'ye oy vermiştir. Bu nedenle benim de Demokratik Sol Parti'ye bir sempatim vardır. Fakat hiçbir partiye üyeliğim yoktur. Bunu araştırırsanız görürsünüz. Benim bu bayanlarla tartışmamın tek nedeni benim uykumu bölmeleri ve kendilerinden bilgilendirme istememe rağmen ısrar edip istirahatımdan alıkoyup bana hakaret ederek sopayla saldırıp beni yaraladıkları içindir. Hatta sırtıma sopayla vurdular. Olayı basından duydum. Bu nedenle polis merkezinize gelerek olayın gerçeğini anlattım. Ben de bu bayanlardan davacı ve şikâyetçiyim' diyor. Bayanların da ifadeleri var burada. Böyle bir gerçek varken genel başkan faturayı Ak Parti'ye kesiyor. Aynı şeyi Danıştay'da yaptı.?

CHP'liler Ak Parti'yi suçlamıştı

CHP'li Gülhan Atılır, Eda Özdemir ve Nuray Taşan, önceki gün Yenibosna'da, AK Partili olduğunu ileri sürdükleri bir kişinin sopalı saldırısına uğradıklarını ileri sürmüşlerdi. CHP İl Başkanı Berhan Şimşek, Yenibosna'da açıklama yapmış, olay sırasında partililerin çektiği fotoğrafları gazetecilere göstererek, ?Başbakan kendi militanlarını, kendi gerillalarını sokaklarda CHP örgütüne çakallar gibi saldırıyorlar? demişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber