Çiller'in resmi koruma polisleri tutuklandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2010 23:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eski başbakanlardan Tansu Çiller'in korumalarından biri, Kuşadası'nda karıştığı bir kavgada ayağından vuruldu. Mahkemeye taşınan kavga olayına karışan 2 koruma tutuklandı.

(İHA) - Eski başbakanlardan Tansu Çiller, bayram tatilini geçirmek üzere İstanbul'dan Kuşadası'na geldi. Kuşadası Kirazlı Köyü yolu üzerindeki çiftliğinde dinlenen Tansu Çiller'in korumalığını yapan resmi görevli iki polis memuru, Çiller'in çiftliğinde dinlenmeye çekilmesinin ardından Kuşadası Barlar Sokağı'na gitti. Aşırı derecede alkol aldıkları iddia edilen korumalar D.N. ve C.B., bar çalışanları ve sahibiyle tartışmaya başladı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüştü ve silahlar çekildi. Olayda Tansu Çiller'in

korumalarından biri ayağına ve dizine aldığı iki kurşunla yaralandı.

Gözaltına alınan taraflar, poliste ifade verdi. Adliyeye sevk edilen D.N. ve C.B. tutuklanarak Aydın Cezaevi'ne gönderildi.

Olayın ardından Tansu Çiller'in korumasız kaldığı ve bunun üzerine İstanbul'dan 4 ayrı koruma geldiği öğrenildi. Çiller'in tatilini geçirdiği çiftliğinin çevresinde ise geniş güvenlik önlemleri alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber