Liseli kızlara porno tuzağı

Haber Giriş : 10 Mart 2005 06:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'da bazı lise öğrencilerini tuzağa düşürerek, sevişme sahnelerini fotoğrafladığı, daha sonra da şantajla erkeklere pazarladığı iddia edilen Yüksel Arslan tutuklandı.

Bazı lise öğrencilerini tuzağa düşürerek erkeklere pazarlayan Yüksel Arslan tutuklandı. Genellikle okul önlerinde otomobiliyle bekleyen ve gözüne kestirdiği kız öğrencilere yaklaşarak tuzağa düşüren 59 yaşındaki Yüksel Arslan'ın alkol ve hap verdiği kızlarla aşk yaptığı, sevişme sahnelerini fotoğrafladığı, daha sonra bunlarla kızlara şantaj yaptığı öne sürüldü.

Aynı kızları para karşılığında erkek müşterilerine de pazarlayan Arslan'ın müşterilerini rahat ettirebilmek için iki ayrı semte ev kiraladığı tespit edildi. Polisin evlerde yaptığı aramalarda, değişik kızlarla çekilmiş 36 adet fotoğraf bulundu. Arslan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, kızlarla ilişkiye girdikleri tespit edilen bir çok kişi hakkında ise dava açıldı. Arslan, ?küçük yaştaki kızın ırzına geçmek, alıkoymak, fuhuş yaptırmak için kadın tedarik etmek' suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Arslan, hakkında hazırlanan iddianamede toplam 20 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber