Kırklareli Valisi Aydoğdu merkeze alınmasını istedi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2010 19:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu, Merkez Valiliğine alınma talebinde bulundu.

Vali Aydoğdu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanlığına dilekçe vererek, Merkez Valiliğine alınmasını istediğini söyledi.

Bakanlar Kurulu kararıyla geçen yıl Haziran ayında Kırklareli Valiliğine atanan Aydoğdu, İçişleri Bakanlığına verdiği dilekçesini, dün yapılan halk oylamasına kadar gizli tuttuğunu belirterek, şunları kaydetti:

?Ben kendi isteğimle gidiyorum. Dilekçeyi 10 gün önce verdim ve kabul edildi. İçişleri Bakanlığıyla görüştük, mutabık kalarak bu karar verildi. Kırklareli'nden ayrılacağımız için üzgünüz ama genel manada da beni sevindirici bir tercih oldu.

Kırklarelili hemşehrilerimiz sevdiğimiz insanlar. Buradan ayrıldığımız için üzgünüz fakat kendi istediğim bir tercih bu. Kararnamemiz henüz çıkmadı, çıktığında Kırklareli ile irtibatımızı keseceğiz. Çarşamba günü olabilir. Ben veda ziyaretlerime başladım.?

Vali Aydoğdu, kentten ayrılacak olması nedeniyle 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Sinan Yayla, Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Bingöl ve Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç'ı ziyaret etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber