Yaralı polisleri taşıyan ambulans kaza yaptı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Eylül 2010 15:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Devlet Hastanesi'ne götürülmek üzere yola çıkarıldı. 2 yaralı polisi taşıyan ambulans hızla seyir halindeyken, ara sokaktan çıkan bir otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle ambulans yoldan çıkıp savuruldu. Ambulansta bulunan yaralı polis memurları da kapının açılmasıyla araçtan dışarıya fırlayıp kaldırıma düştü.

Hakkari'deki patlama ölenlerin cenazesinden dönenler kazayı görünce yaralılara müdahalede bulundu. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü ile 1 yaralı polis çevrede bulunanlar tarafından bir otomobille hastaneye yola çıkarıldı.

Olay yerinde kalan diğer yaralı polis ise yaşanan kargaşada cenazeden dönen grubun arasında kaldı. Grup polisin kazada yaralandığını bilmeden tepki göstermek isteyince, olay yerinde bulunan kişiler müdahale ederek uzaklaştırdı. Kaza yerine gelen diğer polis ekipleri yaşanan kargaşayı önlemek için havaya uyarı ateşi açtı. Yaralı polis memuru da gelen başka ambulansla hastaneye sevkedildi.

Otomobil sürücüsü ile birlikte yaralı sayası 11'e yükseldi. Yaralı polislerden durumu ağır olan 4 kişi helikopterle Van'a sevk edildi.

Polis, olay yerinde patlamanın nedeneni araştırmaya başladı. Bu sırada başta olay bölgesi olmak üzere çevrede sıkı güvenlik önlemleri alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber