Emekli polis, göçmen kaçakçılığı suçundan gözaltına alındı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2010 13:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edirne'nin Keşan ilçesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekiplerince yapılan operasyonda, yasa dışı yollardan yurt dışına gitmek isteyen 6 kaçak göçmen ile göçmenlere şoförlük yapan 1 kişi yakalandı. Gözaltına alınan şoförün emekli polis memuru olduğu öğrenildi.

Bir ihbarı değerlendiren KOM Grup Amirliği ekipleri, Keşan Ticaret Borsası Mezbaha İşletmesi'nin arkasında bulunan Cevizlik Köprüsü üzerinde seyreden Ş.Ö. yönetimindeki 34 FH 6162 plakalı aracı durdurmak istedi. Bu esnada aracın içerisinde bulunan 7 kaçak göçmen otomobilin durmasıyla birlikte arabadan inerek çevrede bulunan tarlalık alanın içerisine dağıldı.

Polis ekiplerinin kovalamacası neticesinde tarlalık alanda saklanmaya çalışan 7 kaçak göçmenden 6'sı yakalandı.

Öte yandan araç içerisinde yapılan aramada 1 adet silah ele geçirildi. 6 kaçak göçmen ve şoför Ş.Ö, ifadeleri alınmak üzere Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Yakalanan kaçak göçmenlerin küçük yaşta olmaları ise dikkat çekti. Öte yandan gözaltına alınan şoför Ş.Ö'nün emekli polis memuru olduğu, araçta bulunan silahın ise kendisine ait beylik tabancası olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber