23 Eylül 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2010 09:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ABD temasları sürüyor. Gül, bugün BM Genel Kurulu'nda bir konuşma yapacak.

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Afyonkarahisar'da 'Bütçe Sürecinde Parlamentoların Değişen Rolü: İslam Konferansı Örgütü Parlamento Birliği (İKÖPAB) ve Avrupa Birliği (AB) Üyesi Ülke Deneyimleri Uluslararası Sempozyumu'na katılacak (10.00)

Gazeteci-yazar Tayyar: Hakkari'deki eylemler, uyuşturucu kaçakçıları arasındaki mutabakatın bozulmasından kaynaklanıyor (Özel)

Gazeteci-yazar Şamil Tayyar, son dönemde terör olaylarıyla sık sık gündeme gelen Hakkari'yle ilgili dikkat çekici bir iddia ortaya attı. Hakkari'nin çok önemli bir uyuşturucu kaçakçılığı güzergahı olduğuna dikkat çeken Tayyar, o bölgelerde çok fazla eylemlerin olmadığını belirterek eylemlerin bu kadar yoğunlaştırılmasında uyuşturucu kaçakçılığıyla ilgili bozulan mutabakatın rolü olabileceğini söyledi.

CHP MYK toplantısı Genel Başkanı Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. Kılıçdaroğlu, akşam da 'TBD-Halıcı 17. Bilgisayarla Beste Yarışması'nı izleyecek. (11.00/20.00)

Dünya tarım devleri İzmir'de buluşuyor

Agroexpo Eurasia bu yıl 6. kez tarım sektörüyle buluşurken, geçtiğimiz yıl ilk defa yapılan Animalexpo ise bu yıl 2. kez hayvancılık firmalarını bir araya getiriyor. (11.00)

SGK Başkanı Emin Zararsız, Ankara'da düzenlenen sosyal güvenlik panelinde konuşacak. (13.00)

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, dünya boya sektörünü bir araya getirecek Paint Boya Fuarı'nın açılış törenine katılacak. (10.30)

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Dış Ticaret Müsteşarlığı'nda, İhracata Dönük Üretim Stratejisi Değerlendirme Kurulu toplantısı yapacak. (10.30)

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Resim ve Heykel Müzesi'nde düzenlenecek 'DPT 50. Yıl Sanat Sergisi' açılışına katılacak. (19.30)

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Altınpark'ta yapılacak 23. Uluslararası Yapı Fuarı'nın açılışına katılacak. (11.00)

Tarım ve Köyişlerİ Bakanı Mehdi Eker, Gölbaşı'na bağlı Velihimmetli köyünde küçükbaş hayvan aşılama kampanyasını başlatacak. (11.00)

Kayyuma devredilen Saadet Partisi'nin Genel İdare Kurulu toplantısı, genel başkan Numan Kurtulmuş başkanlığında gerçekleşecek. (14.00)

YÖK Genel Kurulu, Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan başkanlığında toplanacak. (10.00)

SPOR

Avrupa 3 Bant Milli Takımlar Bilardo Şampiyonası Ankara'da başlıyor.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve futbolcular, yapımı devam eden Türk Telekom Arena Stadı'nı ziyaret edecek. (13.30)

Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçı hazırlıkları devam edecek.

Beşiktaş'ta Medical Park, Antalyaspor maçı hazırlıkları sürüyor.

Galatasaray'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıkları basına kapalı yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Galatasaray'ı mağlup etmek istiyoruz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber