Okulda yangın paniği

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Eylül 2010 13:33, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde bir ilköğretim okulundaki elektrik panosunda yangın çıktı. Yanan pano öğretmen ve hizmetlilerin müdahalesi sonucu söndürülürken, yoğun duman nedeniyle okuldaki öğrenciler dışarı çıkartıldı.

Hacet Mahallesi Eşref Kahvecioğlu Caddesi'nde bulunan Ayşe Melahat Erkin İlköğretim Okulu'nun ana giriş kapısının iç kısmında yer alan elektrik panosunda bugün saat 11.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Durumu fark eden hizmetli ve öğretmenler tarafından yangın kısa sürede söndürülürken okulu yoğun bir duman kapladı.

Kabloların yanması sonucu oluşan duman nedeniyle öğretmenler ve okul müdürü Ramazan Demirel öğrencileri sınıflardan dışarıya çıkarttı. Bazı öğrencilerin aileleri de panik içerisinde okula gelirken, gözü yaşlı çocuklar güçlükle sakinleştirildi. Yangın nedeniyle birçok polis ve itfaiye ekibi okula yönlendirildi. Bir polis memuru ise sınıfları dolaşarak öğrenci olup olmadığını kontrol etti.

Okul yangın sonrası tatil edilirken, yoğun duman nedeniyle zehirlenme tehlikesi geçiren müdür Ramazan Demirel ve bir görevliye ise ambulansta oksijen tedavisi uygulandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber