Emekli astsubay oğlunu öldürüp polise teslim oldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2010 10:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'da emekli astsubay bir baba, evlerinde tartıştığı oğlunu oturduğu koltukta tabancayla vurarak öldürdükten sonra polise teslim oldu.

Olay, İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi 56'lar Sokak'ta bulunan Nadir Apartmanı'nın birinci katında sabah saat 06.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 8 yıl önce emekli olan astsubay Cahit Özdil (52), sabah birlikte alkollü olarak eve geldiği oğlu Burak Özdil (27) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine oğluna oturduğu yerde beylik tabancasıyla kurşun yağdıran Cahit Özdil, evinin yaklaşık 300 metre alt tarafında bulunan Samsun Emniyet Müdürlüğü binasına giderek, Cinayet Bürosu

ekiplerine teslim oldu. Babanın teslim olup olayı anlatması üzerine eve giden polis, Burak Özdil'in oturduğu koltukta cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yerinde 4 adet 7.65 mm çaplı boş kovan ele geçirilirken, 1 kurşunun Burak Özdil'in kafasına, 3 kurşunun ise vücuduna isabet ettiği öğrenildi. Burak Özdil'in cesedi otopsi için Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Baba-oğlun sık sık kavga ettikleri öğrenilirken, ölen gencin 8 ay evli kaldıktan sonra eşinden ayrıldığı ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber