Avea'dan 3 kontör tarife dönemi

Haber Giriş : 12 Mart 2005 10:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Avea, avantajlı kontör kullanım tarifesine bir yenisini daha ekledi. İster başka tarifedeki cebi, ister evi, ister işi arayın "Mobilavantaj" tarifesi ile 3 kontör oldu. Yalnız bir şartı var.

Her türlü hizmetinde, mobil iletişimin modern dünyanın ayrılmaz bir parçası olduğu gerçeğinden yola çıkan GSM sektörünün genç ve dinamik temsilcisi Avea, yeni tarifesi ile farklı yöne farklı fiyat uygulamasını ortadan kaldırıyor.?MobilAvantaj? tarifesiyle gerek diğer operatörleri aramak, gerekse sabit hatlarla yurtiçi konuşmalar yapmak artık tek fiyat? Avea kullanıcıları ?MobilAvantaj? ile artık yaptıkları aramalarda, konuşmanın dakika hesabını tutmayacak.

Faturasız hatlar için geçerli olan ?MobilAvantaj? tarifesi ile Avea kullanıcıları, gerek şebeke içi görüşmelerini, gerekse diğer operatörler ve sabit hatlarla konuşmalarını dakikası sadece 3 kontöre yapacaklar. Böylece ?MobilAvantaj? tarifesinden yararlanacak tüm abonelerin, ?etrafımda diğer operatörden çok yakınım var? endişesi olmayacak, çünkü artık diğer operatörleri aramak şebeke içi konuşmak kadar ekonomik.

?MobilAvantaj? tarifesi ile faturasız hat sahibi kullanıcılar, yıl sonuna kadar yalnızca Avea abonelerini değil, yalnızca üç beş kişiyi de değil, yurtiçindeki tüm numaraları dakikası 3 kontöre arayabilecek. Diğer operatörleri ve sabit hatları ararken SIM kartlarda ?tak-çıkar? yapmayı sona erdiren ?MobilAvantaj? tarifesi ile mobil iletişim lüksten, ihtiyaca dönüşüyor.

?MobilAvantaj? tarifesinden yararlanmak isteyen tüm abonelerin, bir Avea bayiisine başvurarak kayıt yaptırmaları yeterli olacak. Başvuru sırasında, yeni abonelerden bir defaya mahus olmak üzere 50 kontör, diğer faturasız tarifelerden geçiş yapanlardan 150 kontör, faturalıdan geçiş yapan abonelerden ise 15 YTL tahsil edilecektir. Kayıtları 12 Mayıs 2005 tarihine kadar açık olan ?MobilAvantaj? tarifesi 2006 yılına kadar geçerli olacak.

haber7

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber