Türk Telekom'dan öğrencilere bedava konuşma fırsatı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 11 Ekim 2010 21:48, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Türk Telekom'un 2009 yılında başlayan ilköğretim okulları, lise ve dersanelerdeki 7000'i aşkın ankesörlü telefonla şehir içi 1 dakika bedava konuşma kampanyası 2010- 2011 eğitim öğretim yılı sonuna kadar devam edecek. Uygulamaya girdiği günden bu yana okullardaki konuşma trafiğinde 12 kat artış sağlayan kampanyadan, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı yurtlar da yararlanabilecek.

Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, Türkiye çapındaki ilköğretim okulları, lise ve dersanelerde uyguladığı şehiriçi 1 dakika bedava konuşma kampanyasının süresini 2010- 2011 eğitim öğretim yılı sonuna kadar uzattı.

2009 yılı Mart ayında 7000'i aşkın ankesörlü telefonda uygulamaya giren kampanya kapsamında öğrenciler, okullarındaki ya da dersanelerindeki telefonlardan kartsız ve ücretsiz şehiriçi 1 dakika bedava konuşabiliyorlar. Kampanyaya bu yılın Şubat ayında dahil olan Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na (SHÇEK) bağlı yurtlarda da kampanya uzatmasıuygulanacak, söz konusu yurtlar da 1 dakika bedava konuşma kampanyasından faydalanmayı sürdürebilecekler.

Türk Telekom'un okullarda bedava konuşma kampanyası, başladığı günden bu yana büyük ilgi görüyor. Kampanya süresince okullarda gerçekleşen konuşma trafiğinde 12 kat artış yaşandığını belirten Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan şunları söyledi:

?Okullarda, dersanelerdeki ankesörlü telefonlarda hayata geçirdiğimiz ücretsiz konuşma kampanyası, öğrencilerin özellikle aileleri ile görüşmeleri için önemli bir kolaylık sağlıyor. Kampanyamız kısa sürede öğrenciler tarafından benimsendi ve geçen yıl Mart ayından bu yana kampanyanın uygulandığı okullarda, dersanelerde toplam konuşma tarifiği yaklaşık 12 kat arttı. Bu önemli artış kampanyamızın öğrencilerin önemli bir gereksimini karşıladığının bir göstergesi. Yoğun ilgi üzerine kampanyayı uzatma kararımızın öğrencileri sevindireceğine inanıyoruz. Türk Telekom olarak eğitime desteğimizi yeni kampanyalar, uygulamalarla sürdüreceğiz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber