Ambulans uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Ekim 2010 14:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde, kazaya giden ambulans, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak 30 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada, ambulansta bulunan 4 acil tıp teknisyeni yaralandı.

Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında Gazipaşa- Anamur karayolunun 27'nci kilometresinde meydana geldi. Bir kazadaki yaralıya giden acil tıp teknisyeni 23 yaşındaki Murat Sütçü yönetimindeki 07 VJ 674 112 plakalı ambulans, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak 30 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada, sürücü Sütçü ile yanında bulunan acil tıp teknisyenleri 25 yaşındaki Ayşe Aydın Yıldız, 27 yaşındaki Şevki Bektaş ve 38 yaşındaki Mustafa Daşlıca yaralandı.

Çevredekilerin çağırdığı ambulanslarla Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan durumları ağır olan Ayşe Aydın Yıldız ve Şevki Bektaş, Alanya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer yaralıların ise Gazipaşa Devlet Hastanesi'nde tedavileri sürüyor.

Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ayhan Gedük olay yerinde incelemelerde bulundu. Diğer kazaya müdahale için başka ambulans olay yerine yönlendirildi. Soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber