Sağlık çalışanlarına saldırı kınandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ekim 2010 16:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları (Sağlık-Sen) Diyarbakır Şubesi'nden yapılan açıklamada, son zamanlarda sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarının sağlık hizmetlerini durma noktasına getirdiği kaydedildi.

Sağlık-Sen Şubesi Basın Yayın Sekreteri Mehmet Karakuş Dicle Üniversitesi Hastanesi Poliklinikleri önünde yaptığı basın açıklamasında, sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarını kınadıklarını belirterek, "Yaşamın kıyısındaki hastaları, yaşamın merkezine almak için alın teri, özveri ile 7 gün 24 saat kesintisiz mücadele eden hemşire, doktor ve tüm sağlık çalışanlarına karşı uygulanan şiddet; kişinin kendisine sunulan hizmeti baltalaması, yapılanı görmezlikten gelmesi ve emeğe ihanettir. Son bir ayda

hastanemiz genelinde meydana gelen ve son olarak da geçen hafta Hematoloji Kliniği'nde görev yapmakta olan doktor, hemşire ve diğer sağlık çalışanlarına yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Sağlık-Sen ailesi olarak mağdur olan tüm emekçi arkadaşlarımızın sonuna kadar yanında olduğumuzu sonuna kadar haykırıyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber