Öğretim üyesi, eşi ve kayınvalidesini bıçakla ağır şekilde yaraladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Kasım 2010 20:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi E.K., eşi ve kayınvalidesini bıçaklayarak ağır şekilde yaraladı. Polis ekipleri, evin kapısını kırarak anne ve kızı kurtardı.

Olay, İlkadım ilçesi İstasyon mahallesi Ellialtılar sokakta bulunan bir apartmanın 5. katında saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun OMÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. E.K.(37), 2 ay önce evi terk ederek annesi Ayşe Akay'ın (61) yanına yerleşen eşi Kübra K.'nin (35) yanına giderek 9 aylık çocuklarını görmek istedi. Bu sırada evde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.K., bıçakla eşi Kübra K.'ye ve kayınvalidesi Ayşe Akay'a saldırdı. Can havliyle

evin balkonuna kaçan anne ile kızı, feryat ederek çevreden yardım istedi. E.K., balkonun bir köşesine sıkıştırdığı eşini ve kayınvalidesini bıçaklamayı sürdürdü.

Vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, evin kapısını kırarak eşini ve kayınvalidesini bıçaklayan şahsı yakaladı. 8 yerinden bıçaklanarak ağır yaralanan Ayşe Akar Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, vücudunda çok sayıda bıçak yarası olan Kübra K. ise Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Cinayet bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan E.K., olay sırasında sol elinin parmağı kesildiği için Gazi Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan zanlı, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber