İŞKUR: Lisans mezunu olup, önlisans puanı ile başvuranların atamaları yapılamayacak

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 12 Kasım 2010 23:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLE İLGİLİ DUYURU

 

 

Kurumumuz merkez ve taşra teşkilatında 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere ilan edilen pozisyonlar için  yapılan sıralama sonuçları listesinde isimlerinin başında  (*), (**) işareti bulunanların müracaat hakları askıya alınmış ve ilgililere makul süre  verileceği web sitemizde duyurulmuştur.

Söz konusu kapsamda bulunanlardan tercihte bulundukları tarih itibariyle;

1-Lisans mezunu olduğu halde önlisans puanı ile başvuranların atamaları yapılamayacaktır. Konu ile ilgili yazılı cevap isteyenler 26.11.2010 tarihi mesai bitimine (saat:17.30) kadar şahsen veya posta yoluyla dilekçe vermeleri gerekmektedir.

2-Öğrenci olanlar ile tercih tarihinden sonra mezun olanlar bu durumlarını belirten belgelerle birlikte Genel Müdürlüğümüz Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığına (Atatürk Bulvarı No:133 Bakanlıklar/ANKARA) 26.11.2010 tarihi mesai bitimine kadar (saat:17.00) şahsen başvuracaklardır.

Ayrıca; asil listeden herhangi bir nedenle atanamayanların yerine yedek listeden atanacakların işlemleri ile ilgili duyuru daha sonra Kurumumuz web sitesinden duyurulacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber