Okulda nişana soruşturma açıldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2010 13:40, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Kırşehir'deki bir lisede evcilik oyunu yaşandığı ortaya çıktı. İddiya göre 'Dest-i İzdivaç Programı'nı aratmayan törenle, 17 yaşındaki erkek öğrenci ile 15 yaşındaki kız öğrenci nişanlandı. Okul yönetiminin bilgisinin olmadığı öğrenilen olayla ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Kırşehir'de bir Anadolu lisesinde 2. sınıf öğrencisi kız ile 4. sınıfta okuyan erkek öğrenci aralarında nişan töreni düzenlendi. Ders arasında sınıflarında gayri resmi nişan yapan öğrenciler, yüzük takıp kurdele ve pasta kesti. Olay anı da cep telefonlarına kaydedildi. Okul idaresinin olaydan bir ay sonra haberdar olduğu belirtildi. Olayın diğer öğrencileri rahatsız etmesi üzerine durumun velilere aktarılmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti. Okul yönetiminin ve yetkililerin el attığı olay hakkında soruşturma sürüyor. Okul yönetimi ise olayla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.

Bu arada çocukları söz konusu lisede okuyan veliler, durumdan tedirgin olduklarını dile getirdi.Veliler, eğitim öğretim verilen bu gibi yerlerde hoş olmayan ve eğitimden uzak hareketleri kınadıklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber