Turkcell yurtdışında konuşmanın dakikasını 60 kuruşa kadar indirdi

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 14 Kasım 2010 13:49, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

TURKCELL, ihtiyaca yönelik paketleriyle müşterilerine yurtdışında da uygun fiyatlar sunuyor. Turkcell Bireysel Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, ?Yeni yurtdışı paketlerimiz ve özel tarifelerimiz ile bayramı yurtdışında geçirecek Turkcell'liler sevdikleriyle gönüllerince bayramlaşma, rahat rahat konuşma fırsatı bulacaklar.? dedi.

l FATURALI hatlı Turkcell'liler ABD'de 50 TL ye, Avrupa'da 30.3 TL'ye 1 ay boyunca 50 dakika konuşabilecek, İtalya'da ise kaldıkları süre boyunca dakikası 99 kuruştan konuşmanın tadını çıkarabilecekler. Böylece Avrupa'da konuşmanın dakikası 60 kuruşa kadar inebilecek.

l ALMANYA, İngiltere ve Fransa'da geçerli olan yeni paketle, faturalı aboneler, 19TL'ye 1 saat teklifinden bir gün boyunca yararlanabilecek.

l YURTDIŞINDA cep telefonlarından internet kullanmak isteyen Turkcell faturalı hat müşterileri yeni paketle, Avrupa ve Amerika'nın yanı sıra Rusya'da da günlük 25TL ye 20MB interneti rahat rahat kullanabilecek.

l TURKCELL, yurtdışındaki müşterilerini, telefonlarını açtığında bulundukları ülkede geçerli tarife ve paketlerle ilgili ücretsiz bir mesajla bilgilendiriyor. Müşteriler bu paketleri SMS ile veya Turkcell Çağrı Merkezi ya da TİM'lere ulaşarak da kolayca alabiliyorlar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber