Danıştay'ın İnternet Sitesi Ne Zaman Yenilecek?

Sanal alemde en kötü WEB sitesi yarışması yapılacak olsa, muhtemelen Danıştay Başkanlığının WEB sitesi sıralamaya girecektir. Zira sayfada sadece sekiz adet link bulunmaktadır. Bu derece az bilgi bulunan bir sayfanın, İngilizce ve Fransızca dillerinde oluşturulması çok daha ilginçtir. Oysaki, gerek ilk derece mahkemesi olarak, gerekse de idare mahkemlerince verilen kararların temyizen incelenmesine ilişkin bakılan davalara dair kararlar, idari işleyişi yönlendiren önemli kararlardandır. Danıştay Başkanlığının bir an önce Yargıtay Başkanlığını takip ederek aktif, güncel ve en önemlisi yararlı bir sayfa oluşturulmasını temeni ediyoruz.

Haber Giriş : 21 Mart 2005 10:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Danıştay Başkanlığının WEB sitesine http://www.danistay.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Sayfada, sadece Danıştay Başkanı, Kuruluş, Danıştay Kanunu, İdari Yargılama Usulü Kanunu, Bölge İdare Mahkemeleri, İdare Mahkemeleri ve Vergi Mahkemeleri Hk. Kanun,
Teşkilat Şeması, Anıtkabir Şeref Defterine Yazılan Metin ve Danıştay Dergisi Abonelik Duyurusu linkeri bulunmakta, başkaca bir bilgi bulunmaktadır.

Danıştay gibi bir yüksek yargı organı olan Yargıtay Başkanlığının sitesi Danıştay Başkanlığının sitesine göre çok daha yararlı ve çok daha işlevseldir. Yargıtay Başkanlığının WEB sitesine bakmak için tıklayın.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber