Havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Aralık 2010 09:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurt genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde İç ve Doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus görülecek.

HAVA SICAKLIĞI :İç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak..

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneydoğu, güney kesimlerde zaman zaman kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI İLE PUS UYARISI: Yurdun İç ve Doğu kesimlerinde, bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus olayı görüleceğinden, oluşabilecek olumsuz şartlara (görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksama vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bu sabah saatlerinde güney ve doğu kesimlerinde yer yer pus olayı görülecek.

EGE: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde bu sabah saatlerinde yer yer pus ile birlikte buzlanma ve don olayı görülecek.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde bu sabah saatlerinde yer yer pus görülecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ile birlikte hafif buzlanma ve don olayı görülecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ile birlikte hafif buzlanma ve don olayı görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus görülecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda yer yer pus ile birlikte buzlanma ve don olayı görülecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Pazar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber