350 TL'ye konut kredisi taksidi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Aralık 2010 13:40, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Finansbank, kredi indirim kampanyalarına bir yenisini ekledi. Banka, Mortgage Kolay adlı son kampanyası ile konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0,70'ten, taksitleri ise 350 TL'den başlatıyor.

Ev sahibi olmak isteyenler, Finansbank'ın aralık ayı sonuna kadar sürecek iki farklı kampanyasından yararlanma imkânı elde ediyor. Sonbahar kampanyaları kapsamında, düşük taksitler ödeyerek ev sahibi olmak isteyenlere, uygun kredi imkanları sunuluyor. Yüzde 0,70'den başlayan faiz oranları ve ilk 6 ay için 350 TL'den başlayan taksit seçeneklerinden yararlanılabiliyor.

Ev almak için peşinat biriktirerek vakit kaybetmek istemeyenler Peşinatsız Mortgage ile faiz oranlarıyla satın alacakları konutun ekspertiz değerinin yüzde 95'ine kadar kredi kullanabiliyor.

Finansbank, konut kredisinde yaygın başvuru kanalları, hızlı başvuru, düşük peşinat ve düşük taksitler ile konut almaya olanak tanırken, Türkiye'nin dört bir yanından seçkin projelerde mortgage kredisi anlaşmaları ile tüketicilerin farklı beklentilerine cevap veriyor.

Banka müşterilerin gelişen ürün yelpazesinden kendilerine uygun ürünleri seçebilmeleri için www.finansbank.com.tr 'de ürün seçim asistanı uygulamasını sunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber