Hastane önünde kendini vuran asker yaralandı, çıkan kurşun ise kadına isabet etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2010 18:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin mahkûm koğuşunda nöbet değişimi sırasında bir asker silahı ile kendini vurdu. M.K.'nın vücudundan çıkan kurşun, bir kadının yaralanmasına neden oldu.

Olay bugün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin mahkum koğuşu bölümünde tedavi gören bir mahkumun nöbetinde görevli er M.K., nöbetini devrettiği sırada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı hastanenin başhekimlik binası önünde silahı ile kendini göğsünden yaraladı. Bu sırada askerin sol göğsünden giren kurşunun, hasta ziyaretine gelen Gülnur Azbay (43) isimli bir kadının sol diz altına isabet ettiği öğrenildi. Cezaevinde çaycılık yaptığı öğrenilen M.K. ile G.A., acil serviste tedavi altına alındı.

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Fatma Nur Aktaş olayın saat 13.00 sıralarında meydana geldiğini ifade ederek, "M.K.'nın anestezi yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor. Hayati tehlikeyi atamadı." dedi. Sol diz altından yaralanan G.A.'nın ise bacağının alçıya alındığı ve durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber