Yılbaşındaki taciz görüntüleri yine utandırdı

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 02 Ocak 2011 11:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Her yılbaşı kutlamasında taciz olaylarıyla gündeme gelen Taksim'de bu yıl da manzara değişmedi.

İstanbul genelinde toplam 5 bin polis görev yaptı, MOBESE kameralarının sayısı da artırıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün yoğun güvenlik önlemleri ve Kestaneci, Noel Baba ve seyyar satıcı kılığındaki polislerin çabaları da kendini bilmezleri durduramadı. İstanbul genelinde 19 kişi gözaltına alındı, 13'ü tutuklandı. 47 kişinin, şikayetçisi olmasa da taciz olaylarına karıştığı tespit edildi. olduğu öğrenildi. Yılbaşında 9 bin 205 kişiye alkol uygulaması yapıldı ve bunlardan 383'üne ceza kesildi. ? ERTAN KILIÇ İSTANBUL

EĞLENCE KANLI BİTTİ

? Kız arkadaşı Şahnur Aydın ve arkadaşlarıyla yılbaşı eğlencesi için İstiklal Caddesi'ne giden Volkan Koçak, bıçaklanarak yaralandı. Eğlendikleri mekandan çıkarak yürüyen çift 4 kişi tarafından rahatsız edildi. Çıkan kavgada Bahrer F. adlı tacizci Koçak'ı bıçaklayarak yaraladı. Volkan Koçak hastaneye kaldırıldı.

Teşhirden gözaltı

? Taksim'deki kutlamalarda tacizcilere göz açtırmamak için çalışan polis, teşhircilerin de peşine düştü. Beyoğlu'nda görev yapan güvenlik timi ekipleri, çirkin olaylara zemin hazırlayan teşhircileri de gözaltına aldı.

Vatandaş polise koştu

? Yeni yıl atmosferini meydanlarda yaşamak isteyen vatandaşlar, maruz kaldıkları tacizeri ihbar etmek için soluğu, emniyet güçlerinin yanında aldı. Rahatsız edilenler şikayetçi oldukları kişileri polise tarif ederek, yakalanmalarını sağlayacak bilgiler verdi.

13 KİŞİ TUTUKLANDI

Olası taşkınlıkların önüne geçmek için alınan yoğun güvenlik önlemleri işe yaradı. Her sokağın başına konuşlanan sivil polisler, tacizcileri ve huzuru kaçıran kendini bilmezleri gözaltına aldı. Gece sonunda 13 kişi tutuklandı.

Kanala uçtular 2 ölü

? Yılbaşı gecesi üzücü kazalar da yaşandı. Muğla Dalaman'da meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaşamını yitirirken, aynı olayda iki kişi de yaralandı. Eğlenceden dönerken 2 metre derinlikteki su kanalına yuvarlanan otomobil ve cesetler dalgaçlar tarafından zorlukla çıkartıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber