Öğretmeni, öğrencilerinin gözü önünde dövdüler

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ocak 2011 13:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Bayraklı ilçesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Gökhan Görsoy, görev yaptığı okulun bahçesinde, dışarıya çıkmaları konusunda uyardığı iki genç tarafından dövüldü. Gürsoy'un, bir haftalık iş göremez raporu aldığı öğrenildi.

Olay, Onur Mahallesi'ndeki Evren Paşa İlköğretim Okulu'nun bahçesinde yaşandı. Ders sırasında öğrencilerden S.Ü.'nün ağabeyleri olduğu öğrenilen Ali Ü. ve Ahmet Ü. okula geldi. Öğretmen Görsoy, bahçeye girerek gürültü yapan gençleri, "Okul sınırları içinde beklemeniz doğru değil. Lütfen bahçesi dışında bekleyin." diyerek uyardı. Dışarıya çıkmayı reddeden iki kardeş, iddiaya göre Gürsoy'a sözlü ve fiili mukavemette bulunmaya başladı. Gökhan Görsoy'u yere yatırıp darp eden Ali Ü. ve Ahmet Ü. kardeşlerin, bıçakla yaralamaya da teşebbüs ettiği önü sürüldü. Olayı gören diğer öğretmen ve idarecilerin yardıma gelmesiyle kurtulan Görsoy'un, kendisini bıçakla kovalayan Ali Ü.'den, personel odasına girip kapıyı kilitleyerek kurtulduğu belirtildi. Okul personeli ve öğrencilerin önünde küfürler savuran saldırgan iki genç ise olayın ardından kaçtı. Okul yönetiminin yakındaki Yamanlar Polis Merkezi'nden yardım istemesi üzerine zanlılar, kısa bir süre sonra yakalandı. Gökhan Görsoy da saldırganlardan şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Ali Ü. ve Ahmet Ü., ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Güvenlik görevlisi olmayan ve yaklaşık bin 500 öğrencisi bulunan okuldaki bu olay, öğretmen ve öğrencilerde korku ve tedirginliğe sebep oldu. Yetkililer, sık sık bu tür olaylar yaşandığını belirterek, güvenliğin sağlanması gerektiğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber