TCDD, KPSS'yle kurumu tercih edecek adaylara ne kadar ücret vereceğini açıkladı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Şubat 2011 11:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KPSS SONUCU KURULUŞUMUZA ATANMAYI TERCİH ETMEK İSTEYEN ADAYLARA DUYURU

Kuruluşumuzda görev alacak personel 399 sayılı KHK ye tabi sözleşmeli personel olarak görev yapacaktır. Adaylık süresi 6 aydır.

Kuruluşumuza yerleştirilen bütün adaylardan ayrıntılı olarak tam teşekküllü devlet hastanelerinden veya resmi üniversite hastanelerinden Görme Dereceleri (sağ-sol göz ayrı ayrı belirtilmiş), Renk Muayenesi (ishihora testi yapılmış), İşitme Odiyometri sonucu saf ses ortalaması fısıltıyı kaç metreden duyduğu belirtilmiş şekilde sağlık kurulu raporu istenmektedir. Bu raporlar Kuruluşumuz sağlık müdürlüklerince Sağlık ve Psikoteknik Yönergesi uyarınca incelenecek olup sağlık durumları uygun olmayan adayların atamaları yapılamayacaktır. Ayrıca Tren Teşkil Memuru ve Yol Bekçisi unvanlarına atanacak personel Psikoteknik muayenesine tabi tutulmaktadır.

Kuruluşumuza yerleşen adaylar, personel ihtiyacının çok fazla ihtiyaç olduğu ÖSYM ce yerleştirildikleri iş yerlerine atanacağından 5 yıl süre ile yer değişimi istemeyeceklerine dair taahhütname imzalayacaklardır.

Taşra teşkilatına yerleşen tüm adaylar vardiya esasına göre çalışacaklardır.

Kuruluşumuzu tercih edecek adayların en yakın birimlerimizden bizzat bilgi almaları daha yararlı olacaktır.

KISACA GÖREV TANIMLARI VE BRÜT SÖZLEŞME ÜCRETLERİ
MEMUR: Kuruluşumuz Merkez ve Taşra Teşkilatında Mali İşler ve Muhasebe birimlerinde görev yapacaklardır. Brüt Sözleşme Ücreti : 1.677.00 TL

TREN TEŞKİL MEMURU; Tamamı açık alanlarda her türlü şartlarda olmak üzere yolcu ve yük vagonlarının birbirine bağlanarak tren haline getirilmesi ya da trenlerin ayrılması, trenlerin manevra hizmeti ve emniyeti ile makasların kullanılması ve temizliği hizmetlerini vermek. Brüt Sözleşme Ücreti: 1.917.00 TL

YOL BEKÇİSİ; Ortalama 20 km.lik demiryolu hattının yaya olarak gözetimini yaparak tren trafiğinin emniyet içerisinde yapılmasını sağlamak.
Brüt Sözleşme Ücreti: 1.771.00 TL

MÜHENDİS (MERKEZ); Branşı ile ilgili mühendislik hizmeti vermek. Brüt Sözleşme
Ücreti: 2.500.00 TL

MÜHENDİS (TAŞRA); Branşı ile ilgili mühendislik hizmeti vermek. Brüt Sözleşme
Ücreti: 2.634.00 TL

AVUKAT; Bölge Merkezli çalışacaklardır. Çalışacağı Bölge içerisinde yaklaşık 1000 Kilometrelik coğrafya içerisindeki adliyelerde görev yapacaklardır.
Brüt Sözleşme Ücreti : 2.449,00 TL
Ayrıca , 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 146. maddesine göre vekalet ücreti alacaklardır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber