Üniversiteli kız bıçaklanarak yol kenarına atıldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Şubat 2011 11:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya'da 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Durdane Seher D. eski erkek arkadaşı Nuri K.'ya verdiği 5 bin TL borç parayı geri istedi. İddiaya göre eski erkek arkadaşıyla tartışan genç kız, Nuri K. tarafından boğazı kesilerek otomobilden atıldı. Hastaneye kaldırılan üniversiteli kızın hayati tehlikesi sürüyor.

Olay, Selçuklu ilçesi Beyşehir Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 22 yaşındaki Selçuk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü 4. sınıf öğrencisi Durdane Seher D. eski erkek arkadaşına verdiği 5 bin TL borç parayı geri almak için Nuri K. ile buluştu. Yaklaşık 4 aydır ayrı olan ikili, otomobil içerisinde tartışmaya başladı. Nuri K. eski kız arkadaşına barışmak istediğini söyledi. Bunun üzerine Durdane Seher D. "Ben barışmak için gelmedim paramı istiyorum." dedi. Tartışmanın büyümesi üzerine Nuri K. yanında taşıdığı maket bıçağı ile genç kızın boğazını keserek otomobilden attı.

Çevrede bulunan vatandaşlar tarafından özel bir otomobille Numune Hastanesi'ne getirilen genç kızın boğazının kesildiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olaydan sonra otomobille olay yerinden kaçan şüpheli Nuri K. ile yanında bulunana arkadaşı S.Ç. polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber