Sigara içerken uyuyan görevli hastanede yangın çıkardı/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Şubat 2011 07:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bir personelin sigara içerken uyuması sonucu yangın çıktı.

Yangın sebebiyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Sigara içerken uyuyakaldığını ve yangının bu yüzden çıktığını belirten radyoloji rapor sekreteri Kürşat Alper Acar, polis tarafından gözaltına alındı.

Hastanedeki Genel Cerrahi Bölümü binasının bodrum katında bulunan Radyoloji bölümünde yangın çıktı. Hastaneye Bayrampaşa ve Fatih müfrezelerinden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Hastanede kısa süreli panik yaşandı. Yangın, hastane çalışanlarının müdahalesi sonucu söndürüldü.

Radyoloji rapor sekreteri Kürşat Alper Acar, olayı şöyle anlattı: ?Yoğun çalışma temposu nedeniyle birkaç gündür uykusuzum. Çalıştığım esnada sigara içerken uyuya kalmışım. Sonra bir baktım yangın çıkmış. Yangını raporlarla söndürmeye çalıştım. Ancak önemli bir şey yok. Kısa sürede söndürüldü.?

Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, hastane çalışanı Acar'ı gözaltına alındı. Hastane yetkililerinin, ifadesi alınmak üzere Şehremini Polis Merkezi'ne götürülen Acar'dan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber