Toç-Bir-Sen, üyeleri için misafirhane kurdu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Şubat 2011 00:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Memur-Sn Konfederasyonuna bağlı Tarım Orman ve Çevre Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir-Sen) üyelerinin ve teşkilatının konaklama sorunlarını çözmek gayesiyle hayata geçirilmesi düşünülen ve Ankara Hacıbayram bölgesinde yapımı devam eden misafirhanenin 1-2 ay içerisinde bitirilerek hizmete açılması bekleniyor.

İnşaatı bitti, sıra açılışa geldi.

Hacı Bayram projesi dahilinde, Ankara Büyükşehir Belediyesinin "yap-işlet-devret" ihalesine girmek suretiyle üst hakkı kazanılmış ve zaman geçirilmeden tarihi dokusuna uygun olarak projelendirilmiş olan Toç Bir-Sen misafirhanesi açılmayı bekliyor.

İnşaat aşaması tamamen biten ve ince işçiliğin yapımına geçildiği vurgulanan misafirhane projesi, özellikle memur sendikacılığında bir ilk olma özelliğine sahip.

İnşaatı biten ve ince işçiliğinin de bitirilmesinin ardından iç döşemesinin gerçekleştirileceği belirtilen misafirhanenin konum olarak ta Ankara'nın simge mekanlarından Hacıbayram Camiine yakın olması cazibesini artırıyor.

2 katlı tarihi Ankara evi olarak tasarlanan Toç Bir-Sen misafirhanesinin 2011 yılının ilk yarısında, gerekli düzenlemelerin ardından hizmete başlayacağı ve Toç Bir-Sen üye ve teşkilatlarının en büyük sıkıntılarından birisi olan konaklama sorununa çözüm olacağı düşünülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber