İş merkezinden atılan maytap öğretmeni hastanelik etti

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Şubat 2011 18:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hilal ÖZDEMİR

SİVAS'ta bir iş merkezinin penceresinden atılan maytap paniğe neden oldu. Maytabın patlaması sonucu çıkan sesten etkilenen öğretmen 33 yaşındaki Fatma Göksu Yılmaz hastaneye kaldırılırken, çok sayıda polis ve itfaiye ekibi olay yerine geldi.

Atatürk Cadesi üzerinde, içinde çok sayıda mağaza ile dershanenin bulunduğu iş merkezinin penceresinden kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından maytap atıldı. Atılan maytap durakta otobüs bekleyen öğretmen Fatma Göksu Yılmaz'ın yanına düştü. Maytabın patlaması sonucu paniğe kapılan Yılmaz fenalaştı. Olay yerine çağrılan ambulans ile Sivas Numune Hastanesi'ne götürülen Fatma Göksu Yılmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve yapılan muayenin ardından taburcu edildiği belirtildi.

Olayın başka bir patlamadan kaynaklandığını düşünen çok sayıda polis ve itfaiye ekibi de kısa sürede iş merkezinin önüne geldi. Burada yapılan incelemede, üst katlardan maytap atıldığı belirlendi. İtfaiye ekipleri olay yerinden ayrılırken, polis, maytap atanları belirlemek için iş merkezinin içinde inceleme yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber