Ankara'da bugün kapanacak olan yollar

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Mart 2011 10:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'da sağlık emekçilerinin yapacağı yarın yapacakları miting nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Sağlık meslek örgütleri, 13 Mart'ta Ankara'da düzenlenecek olan "Çok ses tek yürek" mitingi için yarın Ankara'ya geliyor.

Ankara Valiliğinden alınan izinle düzenlenecek mitingde sağlık emekçileri, "Oluşan tablonun hastalar için daha fazla fark ücreti, daha fazla ilaç katkı payı, daha fazla doğrudan ödeme" olduğunu iddia ederek, "Sağlık hizmeti üretenlerin emeğini değersizleştirmenize izin vermeyeceğiz. Bizleri sağlık patronlarına ucuz işgücü haline getirmenize izin vermeyeceğiz. Yeni mezunlarımızı yedek işgücü ve taşerondan çalıştırılacak niteliksiz eleman haline dönüştürmenize izin vermeyeceğiz" diyerek, tüm sağlık çalışanlarını ve demokratik sivil toplum kuruluşlarını Ankara'ya çağırdılar.

Miting için Ankara Emniyet Müdürlüğü bir dizi önlem alırken, bazı yollarda 13 Mart 2011 Pazar günü saat 09.00'dan itibaren, kapatılacak.

Pazar günü Saat 12.30-16.00 saatleri arasında yapılacak "Nitelikli Sağlık Hizmeti İçin Çok Ses Tek Yürek Ankara Mitingi" için araç trafiğine kapatılacak güzergahlar şunlar:

- Atatürk Bulvarı, Osmanlı Kavşağı ile Kızılay Kavşağı arası,

- Talat Paşa Bulvarı, Ulaştırma Kavşağı ile Hasırcılar Kavşağı arası,

- Mithat Paşa Caddesi, Necatibey Caddesi miting süresince,

- Kazım Karabekir Caddesi, Ulaştırma Kavşağı ile Kazım Karabekir Kavşağı arası

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber