Kayıp doçentten haber alınamıyor

Haber Giriş : 05 Nisan 2005 06:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Uğur Kesgin, iki ay önce ortadan kayboldu. Eşi Gülten Kesgin, 'Yaşıyorsa bizi arasın. Çocuklar, onu çok özledi. İki aydır Adli Tıp'taki cesetleri tırnaklarına varana kadar inceledim' dedi.

Eşi Uğur Kesgin'in 2 Şubat sabahı işe gittiğini, akşam saat 18:00'de evi arayıp oğluyla kısa bir görüşme yaptığını anlatan Gülden Kesgin, 'O gece sabaha karşı saat 03:00'e kadar bekledim. Eve dönmeyince polise başvurdum. Eşimle 20 yıllık evliydik. Aramızda hiçbir sorun yoktu. 2 çocuğumuza çok bağlıydı. ' dedi.

Eşi kaybolmadan önce evin sürekli arandığını, ancak telefon eden kişinin konuşmadığını belirten Gülten Kesgin, 'Eşim kaybolduktan sonra esrarengiz telefonlar birden kesildi. Daha sonra arayan Aynur Özdemir adlı kadın, eşimin arkadaşı olduğunu belirterek, 'Uğur'un yaşamından endişe ediyorum' dedi. Eşimle ilgili bilgiye sahip bu kadının bulunmasını istiyorum' diye konuştu. Avcılar'daki bir kuyuda erkek cesedi bulunduğu haberi üzerine çok üzüldüğünü kaydeden Kesgin, 'Az önce polis aradı. Ceset, eşime ait değilmiş. İki aydır morgdaki cesetleri saçlarından tırnaklarına kadar inceliyorum. Perişan oldum. Beni aramıyorsa çocuklarını arasın. Yaşadığını bilelim' diye konuştu.

akşam

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber