Sema'yı kesen doktor aranıyor/ Video

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 02 Nisan 2011 09:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa Nilüfer'de gölet kenarında bacakları kesilmiş halde cesedi bulunan üniversiteli Sema Karakoca cinayetinde şok gelişme. Genç kızın rahminin de bıçakla alındığı ortaya çıktı. Bir doktor takipte

BURSA'NIN Nilüfer İlçesi'nde 16 Şubat'ta kaybolan ve 1 Mart'ta bir göletin kenarında bacakları kesilmiş ve vücudu parçalanmış halde cesedi bulunan Uludağ Üniversitesi öğrencisi Sema Karakoca (23) cinayetiyle ilgili bir kan donduran bir gelişme daha yaşandı. Genç kızın rahminin de bıçakla çıkartılarak alındığı ortaya çıktı. Yapılan incelemede, o bölgenin sabunla yıkandığı tespit edilirken, olayla ilgili olarak bir doktorun arandığı iddia edildi.

Cinayetin ardından harekete geçen güvenlik güçleri, yaklaşık 150 kişinin ifadesine başvurdu. Bölgedeki baz istasyonundan o gün görüşme yapan 150 bin cep telefonunu tarayan jandarma, şüpheli olabileceklerin listesini çıkardı. Bazılarının cep telefonlarının, cesedin bulunduğu bölgede sinyal verdiği tespit edildi. Bir zanlının muhtarlığa "Taşındım. Postalarımı İstanbul'daki adresime yönlendirin'' şeklindeki başvurusu, cinayetin düğümünü çözen nokta oldu.

SEVGİLİSİ VE 4 ARKADAŞI TUTUKLANDI

Evlerİne yapılan baskında gözaltına alınan 7 zanlı dün adliyeye sevk edildi. Sema Karakoca'nın mermerci sevgilisi Muzaffer Ş. (34), iş yaptığı müteahhit Mahfuz C. (31) ile kardeşleri Niyazi C. (30), Nizam C. ve Seyfettin K., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber