İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

DPB'den KPSS ertelemesi duyurusu

Bugün sabah saatlerinde yaptığımız açıklamada, Mayıs ayı KPSS yerleştirmelerinin ertelendiğini ancak adaylara bir açıklamanın dahi yapılmadığını belirtmiştik. Devlet Personel Başkanlığı öğlen saatleri itibariyle nihayet bir açıklama yapmıştır. Yapılan açıklamada, ayrıntıya yer verilmeksizin, iletilen taleplerde aksamalar meydana geldiği gerekçesiyle, yerleştirme takviminin ertelendiği belirtilmiştir.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Nisan 2011 12:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞINDAN YAPILAN AÇIKLAMA

Bilindiği üzere Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmeliğin Ek 1 inci maddesi hükmü uyarınca 2011 Yılına ait yerleştirme takvimi belirlenmiş ve kamuoyuna ilan edilmiştir.

Yerleştirme takvimi uyarınca, 2011 yılı birinci dönem yerleştirmelerine ilişkin kamu kurum ve kuruluşlarının kadro/pozisyon taleplerinin 1 Mart - 8 Nisan tarihleri arasında bildirilmesi ile adayların tercih işlemlerinin 30 Mayıs - 8 Haziran tarihlerinde yapılması öngörülmüş, ancak, 26/12/2010 tarihli ve 6091 sayılı 2011 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanununun 22 nci maddesine istinaden verilen açıktan atama izinlerini müteakiben kamu kurum ve kuruluşlarının 2011/1 merkezi yerleştirmeleri için kadro/pozisyon taleplerinde aksamaların tespit edilmiş olması nedeniyle 2011 yılı yerleştirme takviminin yeniden belirlenerek, kamu kurum ve kuruluşlarının bildirim süresinin 22 Nisan tarihine kadar uzatılması, yerleştirme işlemlerinin ise 20 Haziran ? 1 Temmuz tarihleri arasında yapılması kararlaştırılmıştır.

Daha önce belirlenen takvim uyarınca mevcut durumda bildirimde bulunmuş kamu kurum ve kuruluşlarının talepleri geçerli olup, herhangi bir işlem yapmalarına gerek bulunmamaktadır.

Kamuoyuna duyurulur.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber