Tarım Kredi Genel Müdürü Abdullah Kutlu oldu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Nisan 2011 11:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği'nin yeni genel müdürü Abdullah Kutlu oldu. Bu görevde 8 yıldır bulunan Bedrettin Yıldırım, milletvekili adayı olmuştu.

Yıldırım'ın kurumdan ayrılışı münasebetiyle 19 Nisan 2011 tarihinde 'TRT Arı Stüdyosunda' devir teslim töreni düzenlendi. Törende konuşan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Teke, "Genel Müdürümüz Bedrettin Yıldırım, inşallah bundan sonra da hem tarım camiasını hem de kurumumuzu Türkiye Büyük Millet Meclisinde en iyi şekilde temsil edecek. Kendisi kurumda bir kardeşlik havası ile gece gündüz çalıştı, hep ilkleri başardı. Yönetim Kuruluyla, personeliyle diyalog içerisinde, insana insan olarak değer veren yapısıyla, uzun bir dönem genel müdürlük yaptı. Buradan ayrılmasından dolayı üzüntülüyüz ama inşallah çok daha başarılı yerlerde görev yapar ve başarıları artarak devam eder." dedi.

Genel Müdürlük görevini devralan Abdullah Kutlu da Yıldırım'ın özelliklerini övgü dolu sözlerle sıraladı. Yıldırım ile 19 Kasım 2003 tarihinden beri birlikte çalıştıklarını dile getiren Kutlu, "Kurum menfaatlerini her şeyin üzerinde tutan, iş bitirici yapısıyla herkese yardım eden değerli ağabeyimiz sizi unutmayacağız. Allah yolunuzu açık etsin." dedi.

1985 yılında göreve başladığı Tarım Kredi Kooperatiflerinde Genel Müdürlüğe kadar geçen süreci de özetleyen Abdullah Kutlu, üstlendiği genel müdürlük görevi için, "İnşallah Allah mahcup etmez. Bu makamda, bu kuruma bir şeyler katmak, taş üstüne taş koymak üzere bulunuyorum. Bunu da hep birlikte yapacağız. Bu kurum bu günlere herkesin katkısıyla, el ele, gönül gönüle vererek yapılan çalışmalarla geldi. Daha yapacak çok işimiz var." diye konuştu.

Kutlu, son olarak Tekirdağ Bölge Müdürü Veli Çelebi'nin Merkez Birliği'ne Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına da değinerek kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber