Hemşire odalarını soyan hırsız, kamera kaydından yakalandı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Nisan 2011 12:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BURSA'da 4 ayrı hastanede, hemşire odalarına girip cep telefonu, cüzdan ve para çalan 27 yaşındaki Sedat Yasemin, güvenlik kamerası kayıtlarından yakalandı. Şüphelinin iki ay önce farklı hastanelerdeki hemşire odalarına girerek 4 hemşirenin para ve değerli eşyalarını çaldığı ancak çıkartıldığı mahkemece serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

Merkez Yıldırım İlçesi Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ikinci katındaki hemşire odasından hırsızlık yapıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Yan Kesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, hastanenin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntülerde koridor boşaldıktan sonra hemşire odasına giren kişinin daha önce hırsızlık suçundan sabıkası bulunan Sedat Yasemin olduğunu tespit eden ekipler, yakalamak için araştırma başlattı. Gemlik İlçesi'ndeki bir evde kaldığı öğrenilen Sedat Yasemin, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

TUTUKLANDI

Yasemin'in 2 ay önce de ikisi özel olmak üzere üç farklı hastanedeki hemşire odalarına girerek dolaplardaki kredi kartları ile paraları alıp kaçtıktan sonra yakalandığı ve çıkartıldığı mahkemece serbest bırakıldığı anlaşıldı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesi tamamlanan Yasemin, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber