Taşra'daki Adalet Komisyonları Başvuru Bekliyor

Adalet Bakanlığı, 2360 adet zabıt katibi kadrosuna sınavla atama yapmasına ilişkin ilanı daha önce sitemizde yayımlamıştık. İlana göre, adayların ilan edilen 155 yerden sadece bir il veya ilçedeki adalet komisyonuna başvuru hakkı bulunmaktadır. Ancak, adayların sıklıkla Ankara ve İstanbul'daki Adalet Komisyonlarını tercih etmesi nedeniyle diğer il ve ilçelerdeki kadroların boş kaldığı bilgisi bugün bazı adalet komisyonu başkanlarınca sitemize iletilmiş ve taşraya başvuru beklenildiği ifade edilmiştir. Ayrıntılar için başlığa tıklayın.

Haber Giriş : 08 Nisan 2005 17:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adayların herhangi bir adli veya idari yargı komisyonuna başvuru yapmadan önce yeterli başvuru olup olmadığını ilgili adalet komisyonu müdürüyle görüşmesi yararlı olacaktır.

Adalet Bakanlığının taşradaki birimlerine ulaşmak için şu linke bakabilirsiniz...

Burada bir noktayı belirtmek istiyoruz. Bizlere gelen bilgilere göre adaylar ilan metninde istenen "üç dakikada yanlışsız en az 90 kelime yazılma" şartını yerine getirememektedir. Bu nedenle, bizim yapmış olduğumuz açıklamalar bu şartı gerçekleştirebileceğini düşünen adaylara yöneliktir. Eğer üç dakikada yanlışsız en az 90 kelime yazabileceğinize inanıyorsanız, yedekte kalmamak için adalet komisyonu müdürleriyle görüşmeniz yararlı olacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber