Polis, istifasını telsizle iletti.. İşte o telsiz konuşması/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Mayıs 2011 00:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polis memuru, görevinden istifa ettiğini polis telsizinden anons etti.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polis memuru, telsizden olumsuz koşullarda çalıştığını iddia ederek, fazla mesai yapmak zorunda kaldığını savundu.

Akşam saatlerinde telsizinden yeniden anons yapan polis memuru, ''Benim durumum İçişleri Bakanlığı tarafından uygun görülmemiş. Ben de bu şartlarda çalışmak istemiyorum. Görevimden istifa ediyorum. İstifa dilekçemi yarın personel şube müdürlüğüne, silahım ve kimliğimle birlikte teslim edeceğim. Kimse zahmet etmesin. Ayrıca bu tür durumlar herkesin başına gelebilir. Ondan sonra da bütün teşkilatımız daha dikkatli ve duyarlı bulunsunlar'' diye anons yaptı.

Telsizden başka anonsların geçmesi üzerine söz konusu polis memuru kod numarası okuyarak ''...merkez benim konum anlaşıldı mı, tamam mı?'' diye sordu.

Haber merkezinin, ''Doğrudur efendim anlaşıldı'' anonsu üzerine polis memuru, ''Tamam, herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar'' diye sözlerini tamamladı.


TELSİZ ANONSUYLA MÜDÜRÜNÜ ŞİKAYET EDEN EMNİYET AMİRİ, YİNE TELSİZ ANONSUYLA İSTİFA EDECEĞİNİ AÇIKLADI

(İHA) - Erzurum Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde telsiz anonsuyla müdürünü şikayet eden ve hakkında soruşturma açılan emniyet amiri, yine telsizden anons yaparak istifa edeceğini açıkladı.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde dün akşam Koruma Şube Müdürü Celal Bayar ile Şube Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri Erin Çoban arasında yaşanan gergin anlar, telsiz aracılığıyla gazetecilere de duyurulmuştu. Koruma Şube Müdürü Celal Bayar'ın kendisine baskı uyguladığını ve hakkında işlem yaptığını öne süren Şube Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri Erin Çoban, olan biteni herkesin öğrenmesini istediği için tüm uyarılara rağmen telsizden anons yaptığını belirtmişti. Çoban hakkında dün gece

acilen soruşturma başlatıldı. Personel Şube'ye davet edilen Emniyet Amiri Erin Çoban'dan silahını ve kimliğini teslim etmesi istendi. Bunun üzerine Çoban, yine telsizden yaptığı anonsla istifa edeceğini ve silah ile kimliğini Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edeceğini açıkladı. Akşam saatlerinde telsizinden yeniden anons yapan polis memuru, "Benim durumum İçişleri Bakanlığı tarafından uygun görülmemiş. Ben de bu şartlarda çalışmak istemiyorum. Görevimden istifa ediyorum. İstifa dilekçemi yarın Personel Şube

Müdürlüğü'ne silahım ve kimliğimle birlikte teslim edeceğim. Kimse zahmet etmesin. Ayrıca bu tür durumlar herkesin başına gelebilir. Ondan sonra da bütün teşkilatımız daha dikkatli ve duyarlı bulunsunlar" dedi.

Haber merkezinin, "Doğrudur efendim anlaşıldı" anonsu üzerine polis memuru, "Tamam, herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar" diyerek sözlerini tamamladı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber