Maliye'nin, 'Hacizli Araçlar Merkezi' çekim merkezi oldu

Haber Giriş : 10 Nisan 2005 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Maliye galerisi

İstanbul'da Maliye'nin açtığı Güneşli Hacizli Araçlar Merkezi, galeri gibi çekim merkezi olmaya başladı 15 günde 60 aracın geldiği merkezde, emekliden öğrenciye kadar her kesimden müşteri bulunuyor.

iSTANBUL Defterdarlığı'nın geçtiğimiz günlerde hizmete açtığı ?Güneşli Hacizli Araçlar Merkezi'nin henüz yeni olmasına karşın ?galeri gibi' çekim merkezi olmaya başladığı belirtildi. Yetkililer 15-30 Mart arasında merkeze gelen araç sayısının 60'a ulaştığını, bu rakamın, katlanarak artmasını beklediklerini kaydettiler. Merkeze emeklilerden öğrencilere varıncaya kadar çok değişik kesimlerden ilgi bulunduğunu günde 20-30 araçla ilgili pazarlıklar yapıldığını da kaydeden yetkililer, güvenilir araç almak isteyenler için cazip bir ortam bulunduğunu ifade ettiler.

MALİYE'NİN sahibinden.com sitesiyle anlaşma yaparak, araçları tanıtmaya çalıştığını da belirten yetkililer, ayrıca ist-def.gov.tr sitesinden de satışa sunulan araçların listesini ve bazılarının fotoğraflarını görmenin mümkün olduğunu da ifade ettiler. Sitede halen 11 Nisan'da satışı yapılacak olan 2'si otomobil, 5'i ticari olmak üzere 7 aracın bilgileri yer alıyor. Araçlar 2.5-22 milyar lira arasında muhammen bedelle satılacak. Her türlü hacizli eşyanın satıldığı ortak satış alanının da bulunduğu Merkez'e 656 51 31 nolu telefondan ulaşmak mümkün.

Star

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber